• Advies en ontwerp
  • Aanleg
  • Onderhoud

De bedrijfstuin, een mooie binnenkomer

De eerste indruk die men krijgt bij een bedrijf is van groot belang. Een verzorgde buitenruimte geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties.
Hoveniersbedrijf Steijn biedt een totaal concept op het gebied van bedrijfstuinen. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel het ontwerp als realisatie en natuurlijk het onderhoud. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

 

Voor ons is iedere bedrijfstuin een uitdaging. Een bedrijfstuin moet immers perfect aansluiting vinden bij het gebouw en de onderneming. Voor zowel kleine bedrijven met enkele meters beschikbare ruimte als grote bedrijven met een overvloed aan buitenruimte kunnen wij een passend en onderscheidend pakket aanbieden.

 

Ook zijn wij vernieuwend op het gebied van de inrichting daktuinen, zo zijn wij goed op de hoogte van de mogelijkheden van het plaatsen van Sedum-, Kruiden- en grasdaken. In sommige gevallen heeft u hierbij te maken met vergunningen en/of subsidies. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag hiervan.

 

Tevens richten wij ons op het inrichten van diverse buitenruimten voor medewerkers en klanten van uw onderneming. Dit gaat van het plaatsen van verkeersborden en weginrichting, fietsenstallingen, rokersruimten tot loungeruimte en terrasinrichting. Zo hebben wij al diverse cafe's voorzien van meubilair en bij de HVA op de James Wattstraat hebben wij diverse picknicktafels, afvalbakken en plantenbakken geplaatst.

 

Voor het onderhoud van de diverse terreinen zijn wij in het bezit van benodigde machines, zoals kleine en grote maaimachines, machines voor machinaal snoeien, machines onderhoud van (half)verhardingen etc. Uiteraard beschikt ons personeel over de juiste papieren om met deze machines te werken.

Werkzaamheden die wij voor u als zakelijke klant kunnen uitvoeren:

  • Grondwerken, waaronder: spitten, graafwerk en grondverzet, aanleg van riolering en aanleg van grondkering;
  • Aanleg van rioleringen, waaronder: HWA, afvoerputten en goten, natuurlijke wegvloeiing;
  • Aanleg van verhardingen, waaronder: aanbrengen van puinkorrel, schelpen, grind of split, sierbestrating, bestrating met KOMO-keurmerk, betonplaten, boomschors of snippers;
  • Aanleg/plaatsing van houtwerken, waaronder: vlonders, aanlegsteigers, pergola's, veranda's, blokhutten, schuren. etc. op maat;
  • Aanleg divers, waaronder: beregeningsinstallaties, beplanting, waterpartijen en vijvers, verlichting, (kunst)gras, plaatsen van hekwerken;
  • Groenvoorziening, waaronder: gewasbescherming, machinaal snoeiwerk, boom verzorging en boomchirurgie, onderhoud aan beplanting, bemesting, onderhoud tennisbanen, maaiwerken (zie onderstaand);
  • Maaiwerken, waaronder: maaien van bermen, sloten, gazons en grasvelden, bemesten, bij- en doorzaaien, beluchten, verticuteren, bezanden.

 

In de meeste gevallen zijn wij in het bezit van de juiste kennis en ervaring. Mochten wij een vaardigheid niet bezitten dan staan wij in nauw contact met bedrijven die ons kunnen bijstaan. Zo bent u verzekerd van een professionele aanpak en heeft u alleen ons als aanspreekpunt.

 

Mocht u wensen hebben die hierboven niet vermeld staan, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag de uitdaging aan om vernieuwende producten toe te passen en nieuwe methodes eigen te maken.

 

Met vriendelijke groet,
Bart Steijn

Vervaardigd door Pitdesign & Oppernet | login