• Advies en ontwerp
  • Aanleg
  • Onderhoud

Onderhoud

Het onderhoud van uw tuin is bij ons in vakkundige handen. Wij hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

 

Onderhoudsabonnementen

Onderhoud op afspraak

Bij deze onderhoudsvorm bepaalt u wanneer wij uw tuin komen doen. U kunt ons gewoon een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud aan uw tuin in, en komen op de afgesproken dag en tijd langs.

 

Onderhoud op offerte basis

Uiteraard kunnen wij voor u ook een passende offerte maken voor het onderhoud aan uw tuin of bedrijfspand. We komen dan van te voren vrijblijvend een keer kijken en inventariseren uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen we u dan een offerte toesturen.

 

Voor- en najaarsabonnement

Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd, 2 keer per jaar, bestaande uit het snoeien van heesters en bomen, ruimen van afgevallen blad, eventueel scheuren van vaste planten, bemesting en onkruid vrij maken van de borders.

 

Kwartaal abonnement

Bovenstaande vorm kan uitgebreid worden naar 4 keer per jaar, wij komen 2 keer extra in het groeiseizoen. Hierbij worden bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd en worden in de zomer de hagen geknipt.

 

Jaarrond abonnement

Maandelijks in het groeiseizoen een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar door een representatieve uitstraling heeft, deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven. Onderhoud van het gazon vindt wekelijks plaats.

 

Milieuvriendelijk

Wij hebben grote liefde voor de natuur en alles wat groeit en bloeit en hebben hier ook alle respect voor. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het snoeiafval ter plaatse verkleinen en in de vorm van houtsnippers terug brengen in de tuin, dit heeft een positieve uitwerking op het bodemleven. Als de ruimte het toelaat kunnen ook takken worden verwerkt in takkenrillen welke weer schuilplaatsen bieden voor vogels, egels en andere tuindieren. Zonder gebruik van chemische middelen maken wij de bestrating van uw tuin onkruid vrij met behulp van een onkruid borstelmachine.

 

Vrijblijvend gesprek

Kortom voor het onderhoud van uw tuin kunnen wij maatwerk leveren. Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat uw wensen zijn. We inventariseren voor u de werkzaamheden en maken een offerte op maat.

 

Een greep uit de onderhoudswerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

 

  • Het verwijderen en afvoeren van onkruid, eventueel doodspuiten of branden
  • Gazon onderhouden zoals bemesten, bekalken, beluchten, verticuteren, bijzaaien, maaien en kantensteken
  • Snoeien van hagen, struiken, fruitbeplanting en bomen
  • Kappen van bomen
  • Opschonen van sloten, vijvers en waterpartijen
  • Scheren en verplanten van beplanting

Vervaardigd door Pitdesign & Oppernet | login